Hemsida  |  Produkter  |  Nyheter  |  Om WebLI Ab  |  Kontakt information  |  Länks  |  Support


    Ä n d r a   S p r å k e t
fi sv en

    L o g g a   i   S e r v i c e

    K o n t a k t   i n f o r m a t i o n

Ajankohtaista

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme! (uutiskirjetilauksen lopetus)

Palvelumme muuttaa
24.03.2010
Parannamme palvelumme kapasiteettia 25.-26.3. torstain ja perjantain välisenä aikana siirtämällä palvelumme toiselle palvelimelle. Muutostyöstä saattaa aiheutua hetkellisiä katkoksia kyseisenä ajankohtana. Pyrimme pitämään katkokset mahdollisimman lyhyinä. Muutoksen jälkeen palvelumme yhteysnopeus ja tarjontakapasiteetti on huomattavasti suurempi.

Samassa yhteydessä toimistomme muuttaa uusiin tiloihin Raisioon. Yhteystietojemme muutoksista tiedotamme sivuillamme lähipäivinä tarkemmin.


Luennolle, klik klik. Kainuun Sanomat 1.6.2009 s.4
12.06.2009
Emeritusprofessoriksi siirtynyt Pertti Yli-Luoma jätti jäähyväiset Oulun Yliopiston Kajaanin opettajakoulutusyksikölle, katso Kainuun Sanomien lehtiartikkeli aiheesta (http://www.webli.fi/resources/lehtileike5_sisa.pdf). Työ verkko-opetuksen parissa ei kuitenkaan lopu vaan Pertti puuhaa eurooppalaista verkko-oppimisen maisterikoulutusta, jossa WebLI on vahvasti mukana.


WebLIn uusi versio 3.5 on julkaistu!
19.02.2009
Ohjelma on kokenut pieniä mutta tärkeitä ohjelman sisäisiä tietoturva- ja käytettävyysparannuksia, jotka eivät muuta nykyisen version toimintaa. Suurempi muutos on työpöydän näyttöominaisuus, joka toimii nyt kaikissa yleisimmissä käyttöjärjestelmissä (Win, Mac ja Linux). Parannettu ominaisuus mahdollistaa minkä tahansa applikaation näyttämisen osallistujille. Asp-palveluasiakkaille uudet ominaisuudet ovat käytettävissä heti ja palvelinasiakkaille ilmoitamme päivityspaketeista ensi viikolla.


Conference room työkaluun videokuvan pikasuurenno
09.09.2008
Helppokäyttöinen web-kamerakuvan pikasuurennuspainike on lisätty Conference room työkaluun. Istunnon järjestäjä voi suurentaa tarvittaessa minkä web-kamerakuvan tahansa yhdellä hiiren napsautuksella. Painike löytyy viemällä hiiren osoitin suurennettavan web-kamerakuvan päälle ja napsauttamalla suurennus-kuvaketta. Napsauttamalla kuvaketta uudelleen, web-kamerakuva palautuu normaaliksi.


ITK 2008 messuarvonta on suoritettu
22.04.2008
ITK 2008 messuilla 17.-18.4.2008 suoritetussa kahden asp-palvelusopimuksen arvonnassa arpaonni suosi:

Tiina Väyrynen/ Lapin Ammattiopisto
Paula Kuhanen/ Kehitysvammaliitto

Paljon onnea voittajille!


Palvelukatkos 29.3-30.3.2008
27.03.2008
Kiinteistössä tapahtuvan sähköpääkeskuksen vaihdosta johtuen WebLIn palvelu on poissa käytöstä lauantain 29.3.2008 klo 00.00 ja sunnuntain 30.3.2008 klo 24.00 välisen ajan.


Etäluentokokemuksia Suomesta Pietariin
29.02.2008
21.2.2008 pidettiin etäluento Suomesta Venäjälle Pietariin Herzenin pedagogiseen yliopistoon. Luento toteutettiin WebLIn Conference room työkalulla ja luennoitsijana toimi professori Pertti Yli-Luoma kotoaan Naantalista käsin. Luennolle osallistui yksi henkilö kotoaan Kiikoisista, kaksi henkilöä WebLIn toimistosta ja iso joukko opettajia ja opiskelijoita Pietarin Herzenin yliopiston luentosalista. Pietarilaisilla oli käytössä yksi tietokone, josta olivat heijastaneet esityksen videotykillä seinälle jolloin kaikki kuulivat ja näkivät esityksen. Keskustelut ja kyselyt hoidettiin Pietarissa keskitetysti yhden ihmisen kautta. Web kameraa liikuttelemalla he välittivät kuvaa ja tunnelmaa luentosalista. WebLIn läsnäolon tarkoitus liittyi yhteyksien ja kaistatarpeiden testaamiseen ja mahdollisen teknisen tuen antamiseen. Teknisen tuen tarve jäi vähäiseksi.
Luennon aikana esitysgrafiikka lataantui nopeasti, chat- viestit esityksen aikana toimivat moitteettomasti ja äänen kuuluvuus oli hyvä. Laajakaista yhteydet toimivat hyvin eikä kaistaa ollut tarvetta rajoittaa. Pientä ongelmaa alussa aiheutti äänen kaikuminen Pietarin yliopiston luentosalista (käytössä erilliset kovaääniset ja mikrofoni). Nopeasti opittiin mykistämään mikrofoni kuuntelun ajaksi, jolloin ongelma poistui täysin. Toinen harmittava kömmähdys sattui luennoitsijan laajakaista yhteyden katketessa, jolloin luennoitsija poistui luennolta havaitsematta itse sitä selaimen jäädessä toimimaan offline tilassa. Ohjelmallisesti olemme tehneet korjauksen ja ongelma on poistunut. Käyttökokemus oli positiivista ja luentoja ja yhteistyötä on tarkoitus jatkaa maaliskuussa.
Taas opittiin, että teknisiä apuvälineitä pitää opetella käyttämään, jolloin ne parhaiten palvelevat käyttäjäänsä. Em. istuntoon liittyen muutama vinkki istunnon onnistumiseen:
1. Mykistä mikrofoni kuuntelun ajaksi. Aktivoi mikrofonisi vain kun sinulla on puheenvuoro.
2. Tarkista aina puhuessasi, että mikrofoni on oikein kohdistettu ja äänen voimakkuus riittävä. Äänen voimakkuuden näkee pikaisesti oman videokuvakkeen oikealla puolella olevasta äänitason pylväästä, jonka tulisi puhuttaessa nousta n. puoleen väliin.


Nettiyhteys avaa virtuaaliluokan oven
19.02.2008
Kajaanissa tehtiin historiaa 14.2.2008, kun Kaarina Pirilä väitteli Kajaanin yliopistokeskuksella.
Ainutlaatuiseksi tapahtuman teki se, että väitösprosessia voitiin seurata mistä päin maailmaa tahansa. Tapahtuma toteutettiin WebLIn auditorium työkalulla. Lue Kainuun sanomien koko lehtiartikkeli http://www.webli.fi/resources/lehtileike2.pdf


Uusi uutispalvelin on avattu
25.01.2008
WebLI aukaisi uutispalvelimen, joka merkittävästi parantaa ja nopeuttaa ajankohtaista uutisointia. Palvelun tarkoituksena on tiedottaa kuukausittain mm. yrityksessä ja palveluissa tapahtuvista muutoksista, parannuksista, päivityksistä ja ajankohtaisista asioista. Uutispalvelu on kaikille WebLIn tuotteista ja tuotteiden kehityksestä kiinnostuneiden informaatiokanava, jossa ajankohtaiset tiedotteet saa suoraan omaan sähköpostiin.

Kirjautuminen uutiskirjeen postituslistalle käy kätevästi suoraan seuraavasta linkistä http://www.webli.fi/uutisk.php ja kirjautumisesta saa vahvistuksen omaan sähköpostiin.

Halutessa voi poistua postituslistalta milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa peruuta linkkiä http://www.webli.fi/uutiskp.php tai lähettämällä www-sivujemme kautta peruutuksen.


Lehdistötilaisuus
24.09.2007
Lehdistötilaisuus, jossa kerroimme uusista tuotteistamme.


Uudet www-sivut
24.09.2007
Olemme juuri avanneet uuden sivustomme. Jotkin linkit eivät vielä toimi. Myös sivujen latautuminen voi kestää hieman tavallista kauemmin koska sivut sijaitsevat vielä väliaikaisella serverillä. Pyydämme kärsivällisyyttä.


Rekrytointi
16.07.2007
Esa Koskinen aloitti ohjelmistokehittäjänä.Copyright © 2012 Web-Learning International WebLI Ltd Oy
Alla rättigheter reserverade.
Användningsklausulet och Privacy Policy

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!