Home  |  Products  |  News  |  Company  |  Contact  |  Links  |  Support


    C h o o s e   L a n g u a g e
fi sv en

    L o g   i n

    C o n t a c t   I n f o

Save money and time by using WebLI when meeting with your team members.

WebLI Internet-palvelu koostuu kahdesta kokous- ja koulutusympäristöstä.
Kokoushuone on 15-paikkainen reaaliaikainen kokoushuone, jonka avulla voidaan järjestää neuvotteluita ajasta ja paikasta riippumatta. Osanottajat kohtaavat toisensa videokuvan ja äänen avulla yhteisen esityksen ääressä.


Luentosali on luentotila, jossa voi olla vetäjän lisäksi vaikka 150 osallistujaa. Luentosalissa kokous voidaan myös tallentaa myöhempää käyttöä varten. Tallenne voidaan jälkeenpäin katsoa Lecture-toiminnon avulla, tai julkaista web- tai sähköpostilinkkinä, jotta kuka tahansa linkin saatuaan voi katsoa tallenteen.

Presentation on esitystoiminto, jossa PowerPoint-tiedostoja voidaan näyttää osallistujille ja he voivat selata niitä. Esityksen hallinta voidaan siirtää kenelle istuntoon osallistuvalle tahansa. Yhdistämällä Whiteboard-työkalu Presentation-työkaluun voidaan elävöittää esitystä.

Chat on keskustelutoiminto, jonka avulla jokainen luentoon tai neuvotteluun osallistuva voi esittää kysymyksiä tai kommentteja. Chat-teksti voidaan myös tallentaa pikapainikkeella myöhempää käyttöä varten tai piilottaa osallistujilta, jolloin esimerkiksi palauteviestit eivät näy antajilleen.Whiteboard on virtuaalinen valkotaulu. Siihen voi kirjoittaa, piirtää ja transparenttipaperilla taustakuvana voi olla myös nykyinen PowerPoint-esitys. Valkotaulun käyttö voidaan tarvittaessa siirtää kenelle istuntoon osallistuvalle tahansa.Memopad on muistio, jonka avulla kokouksen sihteeri tai vastaava voi kirjata kokouksen kulkua. Muistion käyttöoikeus voidaan antaa kenelle osallistujalle tahansa ja se on helposti tallennettavissa myöhempää käyttöä varten.Screensharing-toiminnolla voidaan näyttää ja opastaa omalta työpöydältään mitä ohjelmaa tai tiedostoa hyvänsä istunnon osallistujille. Toiminto toimii myös kahden näytön kanssa.Request an offer!
 

Myynti:+358 2 231 8888
 +358 400 402 385
 myynti (at) webli.fi


You can download our brochure from here.


Copyright © 2012 Web-Learning International WebLI Ltd Oy
All rights reserved.
Terms of Use and Privacy Policy

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!