Etusivu  |  Tuotteet  |  Ajankohtaista  |  WebLI Oy  |  Yhteystiedot  |  Linkit  |  Tuki


    V a i h d a   K i e l t ä
fi sv en

    K i r j a u d u   P a l v e l u u n

    Y h t e y s t i e d o t

Leikkaa kustannuksia ja säästä aikaa WebLI verkkokokouksien avulla

WebLI Internet-palvelu koostuu kahdesta kokous- ja koulutusympäristöstä.
Kokoushuone on 15-paikkainen reaaliaikainen kokoushuone, jonka avulla voidaan järjestää neuvotteluita ja koulutuksia ajasta ja paikasta riippumatta. Osanottajat kohtaavat toisensa videokuvan ja äänen avulla yhteisen esityksen ääressä. Helppokäyttöinen puheenvuoron viittausjärjestelmä helpottaa istunnon kulkua.


Luentosali on luentotila, jossa voi olla vetäjän lisäksi vaikka 150 osallistujaa. Luentosalissa kokous voidaan myös tallentaa myöhempää käyttöä varten. Tallenne voidaan jälkeenpäin katsoa Lecture-toiminnon avulla, tai julkaista web- tai sähköpostilinkkinä, jotta kuka tahansa linkin saatuaan voi katsoa tallenteen.

Presentation on esitystoiminto, jossa dokumentteja voidaan näyttää osallistujille ja he voivat selata niitä. Esityksen hallinta voidaan siirtää kenelle istuntoon osallistuvalle tahansa. Yhdistämällä Whiteboard-työkalu Presentation-työkaluun voidaan elävöittää esitystä. Esitettäviksi dokumenteiksi käyvät Office 97-2007 -tiedostot (PowerPoint, Word, Excel), OpenOffice.org-tiedostot (Impress, Write, Calc), PDF- ja RTF-tiedostot sekä yleisimmät kuvatiedostot (JPG, GIF ja PNG).

Chat on keskustelutoiminto, jonka avulla jokainen luentoon tai neuvotteluun osallistuva voi esittää kysymyksiä tai kommentteja. Chat-teksti voidaan myös tallentaa pikapainikkeella myöhempää käyttöä varten tai piilottaa osallistujilta, jolloin esimerkiksi palauteviestit eivät näy antajilleen.Whiteboard on virtuaalinen valkotaulu. Siihen voi kirjoittaa, piirtää ja transparenttipaperilla taustakuvana voi olla myös esitettävä dokumentti. Valkotaulun käyttö voidaan tarvittaessa siirtää kenelle istuntoon osallistuvalle tahansa.Memopad on muistio, jonka avulla kokouksen sihteeri tai vastaava voi kirjata kokouksen kulkua. Muistion käyttöoikeus voidaan antaa kenelle osallistujalle tahansa ja se on helposti tallennettavissa myöhempää käyttöä varten.Screensharing-toiminnolla voidaan näyttää ja opastaa omalta työpöydältään mitä ohjelmaa tai tiedostoa hyvänsä istunnon osallistujille. Toiminto toimii myös kahden näytön kanssa.Pyydä tarjous!
 

Myynti:+358 2 231 8888
 +358 400 402 385
 myynti (at) webli.fi


Voit ladata esitteemme tästä


Copyright © 2012 Web-Learning International WebLI Ltd Oy
Kaikki oikeudet pidätetään.
Käyttöehdot ja tietosuoja

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!